Selecteer een pagina

Horeca, that’s life

HEROPENINGSLIED VOOR DE UTRECHTSE HORECA

Het waren zware weken voor de Utrechtste horeca, maar op 1 juni ’20 mochten ze eindelijk weer open.
Samen met enkele bekende horecagezichten namen we deze film op,
waarin we de pijn én de blijdschap van het leven (horeca)laten zien, want: that’s life!

DE BEDOELING

Van het een op het andere moment moesten kroegen, cafés en restaurants hun deuren sluiten. Daar zit je dan als horecatijger, niet wetende wanneer je eindelijk weer gasten mag ontvangen.

Toen het bericht kwam dat de horeca per 1 juni weer open mocht, spong Utrechtse kroegbaas Richard een gat in de lucht. Díe blijdschap wilden we vangen in een film. Voor hem en voor alle horecazaken van Utrecht.

DE FILM

Richard had zelf een nieuwe tekst geschreven voor Frank Sinatra’s ‘That’s Life’. Een nummer dat precies beschreef hoe hij en z’n collega’s zich voelden. Toen we het nummer voor het eerst hoorden zagen we de film direct voor ons, dit nummer zit boordevol emotie!

De film laat zien hoe de eenzame horecabazen zich zonder gasten (maar uiteraard met de overgebleven drank)  proberen te vermaken.
Tot het moment daar is en Mark Rutte de verlossende woorden spreekt!

 

VOOR EN DOOR UTRECHT

Het eindshot werd gemaakt onder de rook van de Dom met maar liefst 50 horeca ondernemers (op 1,5e meter afstand) die de laatste zinnen van het lied meezingen.

Deze opkomst laat goed zien hoe blij de ondernemers waren om eindelijk weer hun deuren te mogen openen. Wij proosten op een mooie zomer!

Credits
Klant |
eigen werk
Concept & regie | De bedoeling
Camera & grading | Luuk de Kok
In samenwerking met | BLIK film

 MEER ZIEN? BEKIJK HIER ONZE ANDERE FILMS.

Chat openen